Τα μηχανήματα CNC, έχουν καταλήξει να είναι από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στη βιομηχανία, λόγω της υψηλής ακρίβειας και της ευκολίας κατά τη χρήση τους, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά χειροκίνητα εργαλεία κοπής.

Ωστόσο υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που απασχολούν πολύ κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τι είναι ένα CNC ROUTER;

Η έννοια του CNC ROUTER (Computer Numerical Control), αναφέρεται σε ένα μηχάνημα κοπής, διάτρησης & χάραξης το οποίο ελέγχεται από έναν υπολογιστή. Τα μηχανήματα CNC Router, φέρουν πάντα ένα Spindle (μοτέρ κοπής), στο οποίο τοποθετούνται τα κατάλληλα κοπτικά εργαλεία, ώστε να επεξεργαζόμαστε το υλικό που επιθυμούμε. Ένα CNC Router είναι κατάλληλο να κόψει μεγάλη ποικιλία υλικών όπως: όλα τα είδη ξυλείας (φυσικής και μη), συνθετικά υλικά, βιομηχανικά πλαστικά, plexiglass, ημιαφρώδη, EVA foam, Etalbond, αλουμίνιο, μπρούτζο, χαλκό και μέταλλο.

  • Σε ποιους απευθύνονται τα CNC;

Τα μηχανήματα CNC απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να κατεργαστούν με ακρίβεια και να διαμορφώσουν το υλικό της επιλογής τους. Όσον αφορά τα μηχανήματα της εταιρείας μας, απευθύνονται σε όλους! Από μικρές επιχειρήσεις έως εργοστάσια και βιομηχανίες. Η ποικιλία των μηχανημάτων μας είναι μεγάλη, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και προσφέροντας πάντα αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

  • Τι έχει να κερδίσει η επιχείρηση μου;

  • Αναβάθμιση παραγωγικής ισχύος
  • Γρήγορη διεκπεραίωση παραγγελιών
  • Ευκολότερη εργασία
  • Μείωση χρόνου & κόστους παραγωγής 
  • Αύξηση κερδών
  • Αύξηση παραγωγής έως και +300%

  • Ποια είναι η ιδανική διάσταση του CNC που μου αναλογεί; 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι σύνθετη! Μέσω της επικοινωνίας και της σωστής καθοδήγησης από το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δοθεί απάντηση, στο κρίσιμο αυτό ερώτημα.

Ο πιο βασικός παράγοντας είναι η διάσταση των υλικών που επεξεργάζεστε. Για παράδειγμα, αν τα φύλλα που κατεργάζεστε είναι  1.83×3.66m (όσο ένα φύλλο μελαμίνης), τότε η ιδανική διάσταση μηχανήματος για εσάς είναι 2x4m. Συνήθως επιλέγουμε μία διάσταση η οποία θα καλύπτει και με το παραπάνω, τις ανάγκες μας. 

Βεβαίως, οφείλετε να αναλογιστείτε όχι μόνο τις τρέχουσες εργασίες που διεκπεραιώνετε, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Επιπλέον, ο χώρος εγκατάστασης σας είναι ο ιδανικός; Σχεδιάζετε ένα μικρό project ή μήπως κάτι, στο οποίο ενδέχεται να υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης; 

 

Έφτασε η στιγμή να εμπιστευτείτε την ISAC.

Η εταιρεία μας καινοτομεί στον τομέα της τεχνολογίας τα τελευταία 10 έτη. Έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία πάνω από 200 συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέρουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και 2ετή εγγύηση σε όλα μας τα μηχανήματα. Στην ISAC παρέχουμε πρωτοπόρες λύσεις, οι οποίες ανεβάζουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο ενώ παράλληλα μειώνουν ραγδαία το κόστος παραγωγής. 

Επενδύστε τώρα σε ένα CNC ROUTER της εταιρείας μας και επωφεληθείτε τόσο από τις υψηλές επιδόσεις των μηχανημάτων μας, όσο και από την εξαιρετική υποστήριξη της εταιρείας μας.

Μαζί θα επιλέξουμε το καταλληλότερο μηχάνημα CNC ROUTER, προσαρμοσμένο πάντα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αναβαθμίζοντας την παραγωγή σας με την μικρότερη δυνατή επένδυση!

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για περισσότερες πληροφορίες:

📞 23410 75889

📧 [email protected]

🌐 www.isac.gr