Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης METAL MACHINERY που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της METROPOLITAN EXPO, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023, η εταιρεία ISAC Advanced Robotics σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η εν λόγω έκθεση αποτελεί θεσμό στον κλάδο της βιομηχανίας και προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η παρουσία της ISAC Advanced Robotics στη METAL MACHINERY, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία να παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις της σε ένα απαιτητικό κοινό. Οι επισκέπτες της έκθεσης, καθώς και άλλες αξιόλογες εταιρείες του χώρου, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα νέα μηχανήματα CNC ROUTER, τα οποία ανήκουν στη γκάμα προϊόντων της ISAC. Τα μηχανήματα αυτά, είναι εξειδικευμένα στην κοπή, την χάραξη και την κατασκευή τρισδιάστατων μοντέλων σε όλα τα υλικά, αντιπροσωπεύοντας έτσι έξυπνες και οικονομικές λύσεις για όλους τους κλάδους της δευτερογενής παραγωγής.

Τα δείγματα κοπής από όλα τα υλικά που παρουσίασε η εταιρεία, απέσπασαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και την απόδοση των μηχανημάτων. Επιπλέον, η εξειδικευμένη ομάδα της , ήταν πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες των επισκεπτών, δείχνοντας τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης.

Ο CEO της ISAC, δηλώνει με ενθουσιασμό: 

“Ήταν χαρά μας να συμμετέχουμε στην έκθεση METAL MACHINERY! Είχαμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να λύσουμε τις απορίες σας! Κλείσαμε πολύ σοβαρές συμφωνίες το τετραήμερο της έκθεσης και επιστρέφουμε λοιπόν, με ακόμη μεγαλύτερη θέληση να εξελιχθούμε και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στον τομέα της τεχνολογίας. Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.” 

Η συμμετοχή της ISAC στη METAL MACHINERY, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της, για την ανοδική πορεία στον τομέα της βιομηχανικής ρομποτικής και της τεχνολογικής καινοτομίας. Η εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη βιομηχανία και επιδιώκει να προσφέρει ακόμη περισσότερες σύγχρονες λύσεις για τις ανάγκες της αγοράς.