ΕΛΛΑΔΑ

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Το κόστος αποστολής θα υπολογιστεί μετά την δημιουργία της παραγγελίας από τον υπεύθυνο παραγγελιών και θα ενημερωθείτε άμεσα. Υπάρχει ελάχιστη χρέωση 3€ για μικρά προϊόντα, για μεγαλύτερα προϊόντα πιθανόν να υπάρξει επιπλέον κόστος.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Συνεργαζόμαστε με μεταφορική εταιρεία και courier, αλλά μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα και από την εταιρεία μας.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας για μικρά δέματα και 7-15 για μεγάλες παραγγελίες

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δυνατή για οποιαδήποτε αγορά. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας, σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε είτε με email, είτε με μήνυμα viber ή sms στο κινητό σας, είτε τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 5 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερολογιακών ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορεί να γίνει 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 και Σάββατο 09:00 – 14:00, αυστηρά με το όνομα που έχετε δηλώσει και τον κωδικό παραγγελίας σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι μικρές παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν και οι μεγαλύτερες παραγγελίες 7-15 εργάσιμες ημέρες.