Όλα τα μηχανήματα CNC Router της εταιρείας μας κατασκευάζονται κάτω από αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διαθέτουν πιστοποίηση CE και εγγύηση 2 έτη.

Όλα τα μηχανήματα CNC Router της εταιρείας μας κατασκευάζονται κάτω από αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διαθέτουν πιστοποίηση CE και εγγύηση 2 έτη.

πιστοποίηση CE cncΕταιρεία υψηλής αξιοπιστίας

ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

CNC Router Standard

Το χαρακτηριστικό της κατηγορίας αυτής είναι το τραπέζι από προφίλ αλουμινίου, τύπου T-slot. Συνεισφέρει στην ευκολότερη συγκράτηση των κομματιών που επιθυμούμε να επεξεργαστούμε.
Συνήθως η πρόταση μας για την συγκεκριμένη κατηγορία, είναι να προσαρμόσουμε ένα φύλλο MDF πάνω από το προφίλ αλουμινίου και να φρεζάρουμε την επιφάνεια του. Επομένως, θα έχουμε ως αποτέλεσμα μια απολύτως γωνιασμένη επιφάνεια κατεργασίας ως προς τον άξονα “Z”. Στη συνέχεια, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να “πιάσουμε” το τελικό κομμάτι που θα κατεργαστούμε, πάνω στο ξύλο μας, με το kit συγκράτησης που σας παρέχουμε.
Φυσικά, αναλόγως τις επεξεργασίες που θέλουμε να κάνουμε και τα υλικά που θα επεξεργαζόμαστε, υπάρχει πληθώρα διαφορετικών επιλογών συγκράτησης.

Πρόκειται για μια “compact” κατασκευή, ειδικά σχεδιασμένη με εργονομικό χαρακτήρα. Σκοπός μας, με τη σειρά CNC Router Standard,  είναι να σας παρέχουμε μια οικονομική λύση. Την οποία εξοπλίζουμε με ποιοτικά και ανθεκτικά εξαρτήματα, ώστε να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία της επιχείρησης σας, για την αύξηση της παραγωγικότητας σας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος πατώντας ΕΔΩ.

Στη σειρά CNC Router Standard προσφέρουμε, τον παρακάτω ειδικό εξοπλισμό, ενσωματωμένο μαζί με το μηχάνημα:

 • Dust collector / Συλλέκτη σκόνης 3.5 – 5.5kW (για την απορρόφηση σκόνης και ρινισμάτων κατά την επεξεργασία των υλικών)
 • Industrial chiller /  Βιομηχανικό σύστημα υδρόψυξης (για την συνεχή ψύξη του Spindle / μοτέρ κοπής)
 • High tool sensor / Αισθητήρα μέτρησης ύψους (για τον εύκολο και γρήγορο μηδενισμό του άξονα Ζ ως προς το υλικό)

ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι κατηγορίες μηχανημάτων CNC Router είναι οι παρακάτω:
 • Standard
  – Με τραπέζι από προφίλ αλουμινίου (τύπου T-slot).
 • Vacuum
  – Με τραπέζι vacuum για εύκολα και γρήγορη συγκράτηση των υλικών.
 • Vacuum – ATC
  – Με τραπέζι vacuum και αυτόματη αλλαγή κοπτικών εργαλείων (ATC) 8 θέσεων, ώστε να εκμεταλλευόμαστε πλήρως όλες τις δυνατότητες του μηχανήματος για μέγιστη παραγωγικότητα.
Όλα τα μηχανήματα CNC Router που κατασκευάζουμε, μεγάλα ή μικρά, standard ή premium, φέρουν πάντα τις παρακάτω προδιαγραφές:
✓ Βαρέως τύπου κατασκευή
Ενισχυμένος σκελετός με ανόπτηση
Ισχυρό Spindle (μοτέρ κοπής) 5.5kW και άνω
Άριστη ακρίβεια και ποιότητα κοπής ± 0.03mm
✓ Εύκολος προγραμματισμός
✓ Γρήγορος & ευέλικτος χειρισμός
✓ Υψηλές ταχύτητες ~40m/min
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 
Με τα μηχανήματα CNC Router στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα άριστο μηχάνημα με μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά και ουσιαστικά “εργαλεία” για την βελτίωση της παραγωγικής σας δύναμης.
Μηχανήματα CNC Router FACEBOOK  
Μηχανήματα CNC Router INSTAGRAM
Youtube Icon - ISAC YOUTUBE